Duyurular

AYIN KONUĞU Sayın Amir ATEŞ

Aşiyan Mûsıkî Derneği olarak, 17 Nisan 2022 Pazar günü, saat 17.15 den itibaren “AYIN KONUĞU” Programımıza Bestekâr, Mevlüthân, Hâfız Sayın Amir ATEŞ Hocayı konuk ettik. 2 saat süren programı Handan Kavas – You Tube ve Instagram üzerinden canlı olarak da yayınladık.
Mini Muhayyer Faslı ile açılış yaptıktan sonra Hocamız ile söyleştik, söyleşirken şarkılarıyla da programımızı süsledik. Evç makamında bestesi olan ilâhiyi de kendisinden dinledik. Hep birlikte söylediğimiz “Çamlıca yolları yokuşlu” adlı Hicazkâr eseriyle de programımızı sona erdirdik. Ramazan Ayı olması nedeniyle ardından da “Güler OĞUZ Sohbet Köşesi” adlı cafemizde de samimi, sıcacık bir iftar yemeği yedik.
Öncelikle tam bir dernek dayanışma örneği sergileyen, fasılda yer alan, solist olan, ikramlar ve düzenlemeler için yarışırcasına hizmet veren üyelerimize, Onursal Başkanımız Prof. Dr. Sedefhan OĞUZ’a, Konuğumuz Amir ATEŞ ve eşi Keriman Hanım’a ve bu özel programda bizlerle olan, Osman – Nilgün SİMAV’a, Hülya – Lütfü YEŞİLALTAY’a, Alâttin PAKYÜZ’e, Hüseyin CEVAHİROĞLU’na, Fehmi ATAÇ’a, Kasım ÖZÜMİT’e ve elbette sâz ekibimiz olan Kanunda Şefimiz Sadık KAVAS’a, kemanda Özgür KOBAN’a, Viyolonselde Emrullah ŞENGÜLLER’e, Udlarda Cihan KARSAKUŞ, Şeref DEVECİ’ye ve ritm sazda Ferruh YARKIN’a çok teşekkür ediyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir